Onze massages

Afspraak maken Contact

Yin Dii Massages

Wij heten u van harte welkom in onze pas verbouwde massagesalon. U bent bij ons op het goede adres voor Traditioneel Thaise massages, ontspanningsmassages of een combinatie van deze twee massages. U kunt bij ons terecht voor massages tegen heel betaalbare tarieven en u kunt gratis parkeren.

Wij zijn zeven dagen per week geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur. Wij adviseren vooraf telefonisch te reserveren (om er zeker van te zijn dat er iemand beschikbaar is), maar dat is niet verplicht.

Traditioneel Thaise massage

Deze massage wordt gegeven bij rug- en nekklachten, stijve spieren, hoofdpijn, slechte doorbloeding en chronische vermoeidheid. Bij deze vrij stevige massage, die ervaren zal worden als gift voor lichaam en geest, wordt geen olie gebruikt. De massage helpt lichamelijke en psychische klachten voorkomen, bestrijdt stress, stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor meer energie. Het is belangrijk om veel water te drinken nadat u deze massage heeft gehad, zodat de afvalstoffen die vrijgekomen zijn sneller afgevoerd kunnen worden.

Ontspanningsmassage

Bij deze massage wordt gebruikt gemaakt van warme olie. De massage heeft tot doel stress en/of vermoeidheid tot een minimum te beperken. Als dit doel wordt bereikt resulteert dit in minder gezondheidsproblemen. Het immuunsysteem wordt  versterkt door geestelijke en lichamelijke ontspanning

Combinatiemassage

Dit is een combinatie van Traditioneel Thaise Massage en Ontspanningsmassage.

Kruidenstempelmassage

Massage met warme kruidenstempels. Deze kruidenstempels zijn gevuld met kruiden die een ontspannende-, activerende-, ontgiftende- en reinigende werking hebben. Tevens verspreiden de kruiden een heerlijke geur.

Sportmassage

Door het geven van sportmassage treed het volgende effect op:De haarvaatjes in de huid en spieren gaan verder open, waardoor er een duidelijke toename van de doorbloeding optreedt. Doordat de spieren beter doorbloed worden, zullen de gevormde afvalstoffen (o.a. vocht en lactaat) beter worden afgevoerd en wordt spierpijn (zoveel mogelijk) voorkomen.Zo ontstaat een sneller herstel doordat de afvalstoffen uit de spieren sneller worden afgevoerd.